top of page

Marian Mudder

Wat ik eerder had willen weten

HOE ONTWIKKEL JE HET VERTROUWEN IN JEZELF WAARDOOR JE ONZEKERE EN UITDAGENDE TIJDEN BETER HET HOOFD KUNT BIEDEN?

 

In haar vorige voorstelling Sofasessies vertelde Marian over haar jarenlange zoektocht naar een oplossing voor haar angsten en depressies. Over de meters zelfhulpboeken die ze las en de talloze therapieën die ze volgde. Dat resulteerde in een reeks geestige tot hilarische anekdotes over ontmoetingen met diverse hulpverleners die haar van de wal in de sloot hielpen. Desalniettemin vond ze een oplossing en inmiddels wandelt ze al een aantal jaren frank en vrij door het leven. 

 

Momenteel bevinden we ons in een crisis. Marian weet als geen ander hoe daarmee om te gaan. In haar nieuwe show Wat ik eerder had willen weten beantwoordt ze elke vraag die je ooit hebt gehad over gedachten, emoties, angst en stress. Met haar Rotterdame nuchterheid en droge humor geeft ze beproefd advies over hoe je zo stressvrij mogelijk door de moderne wereld kunt navigeren en legt ze uit wat je moet weten om de liefde in het leven terug te vinden, juist wanneer het leven uitdagend en onzeker is. 

 

Geestig en slim, een combinatie van komedie en inzichtelijke levenslessen. 

 

 ‘Wat ik eerder had willen weten’ is de show die je nodig hebt om je geest crisisproof te maken en te upgraden zoals je je IPhone upgradet.

 

Over Marian

Marian Mudder is actrice (o.a. Baantjer, Vrouwenvleugel en Flikken Maastricht) en schrijfster (o.a. Geluksblind, Volgende keer bij ons, Opium). Daarnaast is Marian is ook succesvol mental coach en mindfulness trainer. 

 

In het voorjaar van 2017 verscheen Sofasessies, waarin zij schreef over haar zoektocht in therapieland. Als vervolg op Sofasessies schreef ze Wat ik eerder had willen weten. Net als Sofasessies, bewerkte ze ook dit boek tot een gelijknamige theatervoorstelling. 

bottom of page