top of page

Vréneli Stadelmaier  is auteur, spreker en loopbaancoach. Ze geeft theatercolleges en masterclasses en is in te zetten als dagvoorzitter.

Met haar bedrijf SheConsult traint en coacht ze hoogopgeleide vrouwen met loopbaanvragen.

Vréneli schreef de bestsellers 'Fuck, die onzekerheid' en 'Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid'. Beide boeken heeft ze verwekt tot een theatercollege. Samen met een theatermaakster ontwikkelde ze een interactief college met muziek, video en zang.

De theatercolleges zorgen voor herkenning. Voor emotie in de zaal, maar ook voor humor en energie.  Hoewel vrouwen zich meer aangesproken zullen voelen, zijn de colleges ook zeer geschikt voor mannen.  Het theatercollege ‘Een slimme meid’ is met name leuk voor twee generaties: vaders en dochters, de de 50+ manager met zijn/haar jongere collega.

Vréneli geeft ook masterclasses o.a. op het thema onzekerheid, strategisch opereren, loopbaanontwikkeling en work-lifebalance.

Voor haar werk ontving Vréneli in 2015 de Joke Smit-prijs. De Joke Smit-prijs is een Nederlandse regeringsprijs, bestemd voor een persoon, groep of instantie die een fundamentele bijdrage levert aan de verbetering van de positie van vrouwen in Nederland.

Meer Vreneli:

  • Twitter - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
bottom of page