• Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Tim Teunissen (1992) is theatermaker, acteur en schrijver. Hij studeerde in 2014 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie (ATKA).

Tijdens zijn opleiding speelde hij o.a. in de engelstalige educatie-voorstelling 'Scars' bij Theater Utrecht (2013) en 'Afterparty' bij Hummelinck  Stuurman Theaterbureau (2014). Samen met Merel Baldé maakte hij een eigen vertaling/bewerking van Schnitzler’s 'Komödie der Verführung' getiteld 'Schuinsmarcheerders', waar hij ook in speelde, onder regie van Paul Knieriem.

 

Na zijn studie speelde hij o.a. in de werk-voorstelling 'Bij Nader Inzien' onder regie van Ger Thijs (2014).

 

Tim maakt zijn speelfilmdebuut in de boekverfilming van 'De Helleveeg' (2016) geregisseerd door André van Duren, waarin hij de rol van Peer Portier speelt.

 

In 2016 speelde hij in Anton Tjechov’s 'Drie Zusters' op het Karavaan festival onder regie van Hans Man in ‘t Veld, die hij tevens hielp bewerken.

Recentelijk vertolkte Tim de rol van Peter Schiff in de voorstelling 'ANNE', over het leven van Anne Frank, van Theu Boermans.

In 2016 won Tim de persoonlijkheidsprijs van cabaretfestival Cameretten

In seizoen 2017/2018 staat Tim samen met Merel Baldé in het theater met het dubbelprogramma 'TWO SHOWS ONE GIG'  Bekijk hieronder de trailer: 

Bureau Van Dam

Sorry, wij zijn op het moment telefonisch niet bereikbaar. 

U kunt mailen naar:

info@bureauvandam.nl