top of page

Meer Marian:

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Marian Mudder is actrice, auteur, spreker en lifecoach. Ze geeft theatercolleges, masterclasses en lezingen over persoonlijke ontwikkeling. Ook is ze in te zetten als dagvoorzitter. 

 

Marian heeft een lange loopbaan als actrice achter de rug. Ze is in vele toneelproducties te zien geweest en heeft aan een groot aantal televisieseries meegewerkt. Ze kreeg landelijke bekendheid met haar rol van Vera Prins in de serie Baantjer. Ze is regelmatig te horen als voice-over en daarbij is ze de stem van een aantal audio-boeken.  

 

In 2009 is haar debuutroman Geluksblind verschenen, gevolgd door De perfecte minnares, Volgende keer bij ons en de thriller ‘Opium’.

Haar laatste boek Sofasessies, hoe therapie mij niet heeft geholpen en vooral waarom niet verscheen in mei 2017. Hierin doet Marian openhartig, persoonlijk en humoristisch verslag van haar zoektocht naar goede hulp in therapieland. Samen met regisseur Koos Terpstra bewerkte ze het boek tot een voorstelling waarmee ze twee jaar lang in de theaters te zien was. In haar nieuwste boek Wat ik eerder had willen weten, een gebruiksaanwijzing voor je hoofd dat in september 2020 uitkomt geeft ze beproefd advies over hoe je zo stressvrij mogelijk door de moderne wereld kunt navigeren.

Lezingen en workshops 

Vanuit haar rol als lifecoach leert Marian op een ontspannen, toegankelijk, nuchtere manier mensen de sleutel naar een bewuster en gelukkiger leven te vinden. 

Ze is ervaringsdeskundige op het gebied van stresshantering. Met humor en empathie praat ze over wat er nodig is om moed boven comfort te stellen in een cultuur die wordt gedefinieerd door angst en onzekerheid. Ze deelt ze haar kennis en wijsheid op het gebied van persoonlijke- en spirituele ontwikkeling en legt in heldere bewoordingen uit hoe je met je eigen hoofd moet omgaan om van het leven te kunnen genieten in onzekere tijden. 

IMG_0133.jpg
bottom of page