Frank Evenblij 

& Erik Dijkstra

Bureau Sport in het theater

de mooiste verhalen uit de wereld van de sport

In 2017 waagden Frank Evenblij en Erik Dijkstra de sprong van tv naar theater en brachten hun geliefde Bureau Sport op de planken. Ze speelden voorstellingen door het hele land waaraan het publiek, maar ook zeker zijzelf, ontzettend veel lol beleefden.

 

Tijd dus voor een volgende ronde.Frank en Erik touren opnieuw langs de theaters. Tijdens deze tournee ontvangen de presentatoren nieuwe gasten met nieuwe verhalen. Veel vertrouwde Bureau Sport-elementen komen terug: het publiek zal getuige zijn van messcherpe interviews in de verhoorwagen en tijdens meedoen met onthullen bekende topsporters de fijne kneepjes van hun vak.

 

Daarnaast deelt het tweetal opzienbarende verhalen die het tv-programma nooit gehaald hebben. Soms was er simpelweg even geen camera in de buurt, of waren de gedraaide beelden te slecht, of te gênant om uit te zenden. Theater biedt, in tegenstelling tot tv, alle ruimte voor de hoogte- én dieptepunten uit de sportjournalistieke carrière van beide heren.

 

Reken op een interactieve, prikkelende en vrolijke avond totaaltheater met de onmiskenbare signatuur van Frank en Erik: boordevol humor, maar immer serieus als het om de inhoud gaat.

 

Speellijst

ALLE VOORSTELLINGEN TOT 1 JUNI ZIJN GEANNLUEERD OF VERSCHOVEN. HOUD DE WEBSITE VAN HET THEATER IN DE GATEN VOOR HET LAATSTE NIEUWS.

vrij 7 februari 

vrij 24 april

vrij 8 mei

vrij 15 mei

DELFT

HOOGERHEIDE

HAARLEM

NIJVERDAL

theater de veste

podium kloosterhof

stadsschouwburg

zinin theater

>> KAARTEN

>> KAARTEN

>> KAARTEN

UITVERKOCHT

Bureau Van Dam

Sorry, wij zijn op het moment telefonisch niet bereikbaar. 

U kunt mailen naar:

info@bureauvandam.nl