top of page

Babs Gons is spoken word-artiest, schrijver, dagvoorzitter en docent creatief schrijven.

 

Ze was jarenlang artistiek leider van de Poetry Circle Nowhere en organiseerde voor die tijd tien jaar lang een maandelijks podium voor spoken word-artiesten in Paradiso, onder de naam Palabras. Ze werkt regelmatig als docent spoken word en creatief schrijven op scholen en binnen jongerenproductiehuizen, geeft masterclasses schrijven voor performance en begeleidt talent op weg naar hun doel. 

Ze staat met haar werk op festivals, literaire programma’s, in musea, debatcentra en bibliotheken, draagt voor op radio en televisie en reisde met haar werk af naar o.a. Zuid-Afrika, Soedan, Curaçao en Brazilië.

Ze is lid van het vaste lezerspanel van Leesclub Le Monde van SLAA en Paradiso en presenteert verschillende programma’s, waaronder de muzikaal-literaire show Babs’ Woordsalon waarmee ze onder andere op Oerol, Lowlands en de Melkweg stond. In het voorjaar van 2019 verscheen Hardop bij uitgeverij Atlas Contact, een door haar samengestelde bundel met het werk van 18 Nederlandse spoken word-dichters. 

 

 

Babs Gons is te boeken als spoken word artiest, live-dichter en dagvoorzitter.

Meer Babs:

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page